• Trygghet

Det er trygt å handle hos odegard-lakk.no.

Ødegård Lakk AS, har hatt nettbutikk siden 2009 og våre kunder er godt fornøyd med vår service.

For å gjøre din handel så enkel og oversiktlig som mulig legger vi stor vekt på utvikling av våre nettsider samt kraftig, men allikevel lettfattelig funksjonalitet på disse. Skulle du få problemer med en vare kjøpt hos oss, sørger vårt online support og retur system for å guide deg som kunde til den hjelpen du trenger så raskt som mulig.

odegard-lakk.no beskytter dine personlige opplysninger gjennom tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak. For å forhindre uvedkommende adgang, og for riktigheten av informasjonen, benytter vi oss av enveiskryptering når sensitive opplysninger, som opplysninger om kredittkortnummer behandles.

For tilgang til din egen konto hos odegard-lakk.no kreves det et personlig passord. Du er ansvarlig for å bevare ditt passord slik at ingen uvedkommende kan finne det. Hvis du deler datamaskin med noen andre, bør du alltid logge ut for å beskytte informasjonen din i forhold til andre brukere på datamaskinen.

odegard-lakk.no vektlegger best mulig service, personlig oppfølgning og at du som kunde skal være fornøyd både før, under og etter din handel.