• Lakkhotel ®

Lakkhotel ® betyr at vi skanner fargen på din bil eller ett annet objekt som du ønsker å få riktig fargekode til.

Vi legger fargekoden inn i vår database og sikrer at du har oversikt på fargekodene på dine.

Når du trenger lakk til ditt objekt, har vi allerede din fargekode i vårt lakkhotel ®, og kan sende deg lakk eller din fargekode når du ønsker.

Fargekoden blir lagret i lakk hotellet på registreringsnr, ditt navn eller objektets navn. Så selv om du en gang selger bilen eller objektet, så har vi fargekoden liggende i vårt lakkhotel ® til fremtidig bruk!

Dette fungerer slik:

Vi må ha ett objekt, en flat del på ca 10x10 centimeter med farge som er eller har hvert blank.

Denne delen rengjør, rubber og polerer vi, og kontrollerer at overflaten er helt uten forurensinger, som kan påvirke fargen.

Så skanner vi fargen med vår Cromavision Pro, og finner den optimale fargekoden. Her kan vi velge mellom over 50 000 farger i vårt fargesystem. Systemet fungerer for alle farger som har hatt en blank overflate, metallic farger, båt farger, bobil, traktor osv.

Matte farger må poleres til blank overflate, før vi kan skanne fargen.

Vi gir objektet ett navn, hvis det er en bil så bruker vi registreringsnummeret, på andre objekt gir vi det ett navn som er søkbart som person navn eller lignende.

Du kan sende ett fargeobjekt i posten til oss, vi skanner fargen, finner koden og returnerer objektet til deg. Eventuelt sammen med lakk hvis du ønsker det!

Bruk gjerne vårt kontakt skjema hvis du har spørsmål.