• Kortbetaling

I denne nettbutikken har du mulighet til å betale for varene enkelt, lettvint og greit. Du kan bruke et VISA/Mastercard når du bestiller og vi benytter DIBS løsning for sikker betaling på internett. Alle priser er oppgitt i norske kroner.

Betaling med kredittkort er trygt og enkelt. Du taster inn kredittkortnummeret ditt, utløpsdatoen og en verifiseringskode (CVV2) - de siste 3 tallene som du finner på baksiden av ditt kort. Vi samarbeider DIBS for å sørge for en kjapp prosessering av din kredittkortinformasjon og alt foregår i meget sikre former med vår kryptering. Ingen får fysisk se ditt kredittkortnummer gjennom hele betalingsprosessen.

Skjermbildene vil se slik ut:

1. Valg av korttype

 

2. Kortdetaljer

Kortnummer
Kortnummeret finnes normalt alltid på kortets forside og består ofte av 16 sifre som er preget i kortet.

Utløpsdato (mm/åå)
Utløpsdatoen finnes normalt på forsiden av betalingskortet og har formatet: MM/ÅÅ (hvor MM er måned og ÅÅ er år).

Kontrollsifre
Det finnes kontrollsifre på nesten alle betalingskort. Kontrollsifrene er tre sifre som er trykket på kortets bakside. Det kan være forskjell på hvor disse sifrene finnes, men ofte er de plassert i eller rundt underskriftsfeltet.

 

3. Bekreftet betaling

 

4. Ordrebekreftelse

Du vil også motta en ordrebekreftelse på epost til din epostadresse.

Når du legger en ordre hos oss med ditt kredittkort blir det gjort en autorisasjon på kredittkortet ditt. Dette betyr at vi sjekker at kortet er ekte og at det er dekning på det. Vi gjør så en reservasjon, hvor beløpet du handler for blir reservert for sitt bruk. Dette vil si at pengene fremdeles er på kortet ditt, men at de ikke kan røres av andre enn oss så lenge ordren eksisterer.

Dersom du kansellerer en ordre vil reservasjonen heves og pengene frigjøres på kortet ditt (innen to "bankdager"). Det er først når vi har pakket varene ferdig og har klargjort pakken for forsendelse at pengene blir overført fra ditt kredittkort til oss.